foradia subscriutegrat

Excursió i replantació del Jardí Api-botànic de Buixcarró

En aquesta ocasió l'associació d'ASAF us convida al fet que conegueu l'evolució del jardí Api-botànic, amb la seva triangulació d'estacions pol·linitzadores de Buixcarró. El pròxim diumenge 23 de Novembre a 08:45h. des de la casa del guarda del Buixcarró.

abejas silviExcursió i replantació del Jardí Api-botànic de Buixcarró, (Sierra Mariola) amb  la replantació, amb espècies autòctones mel·líferes i pol·liníferes en el jardí api-botànic, un de més, dels atractius de Buixcarró i conéixer què i com estan pol·linitzen les abelles al moment de la visit.

En aquesta ocasió l’associació d’ASAF us convida al fet que conegueu l’evolució del jardí Api-botànic, amb la seva triangulació d’estacions pol·linitzadores de Buixcarró i de pas que sapigueu de primera mà, el desenvolupament dels treballs de recuperació de la finca, de la mà de Vicent Ferri, biòleg i encarregat del seu manteniment.

El pròxim diumenge 23 de Novembre ens reunirem en la porta de la finca i emprendrem una excursió fins a la nova aula a l’aire lliure, a la “Casa del Guarda” on desdejunarem i prendrem forces, les necessitarem!, perquè si ho desitgeu, ens ajudàreu a omplir de vida el jardí api- botànic.

Tot està apunt, la delimitació, el tancament per protegir els plantons i l’aigua per fixar-los, primer necessitem braços forts que ens ajuden a moure unes quantes pedres, després mans delicades i hàbils que manipulen amb cura els plantones i els dipositen en el seu forat.

abellesSi encara ens dóna temps i hi ha ganes, visitarem les estacions pol·linitzadores i us explicarem els plans d’expansió per a la propera primavera. Esteu tots convidats! Com arribar.

Recomanacions: És aconsellable aportar roba còmoda i calçat adequat, observar la necessitat de portar jaquetes i roba d’abrigar. Aportar entrepans o semblant per al desdejuni l’organització oferirà aperitius i beguda. Per a aquesta activitat en concret, seria bé que els participants aportaren alguna eina com aixada o altres eines de jardineria, és aconsellable utilitzar guants de cuir o de jardiner.

Horari de l’activitat:

08:45./ Recepció dels participants en la porta de la finca.
09:15./ Desplaçament a peu per la finca i visita guiada.
09:45./ Desdejune (de sobaquillo), l’associació aportarà begudes i aperitius.
10:15./ 10:30./Sortida cap al jardí api-botànic.
13:30. / Inici de la replantació en el jardí (si teniu algun ferrament de jardineria a casa seria bé que l’aportàreu). Visita a la bancada nord, a la sortida us mostrarem com es desenvolupa la vida en la bancada més propera i més poblada de la triangulació (amb precaució).
13:45./ Retorn a la porta i comiat dels participants.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *