foradia barnasants

Agullent crea una Escola de Psicologia Positiva

La iniciativa oferirà activitats i tallers amb l’objectiu de formar als veïns d’Agullent en diverses tècniques psicològiques per millorar seva la qualitat de vida. El curs té un cost de 25 euros i les places són limitades.

psicologiaagullentLa regidoria de Turisme de Benestar Social d’Agullent ha posat en marxa l’Escola de Psicologia Positiva. El projecte oferirà activitats i tallers periòdicament amb l’objectiu que els veïns puguen formar-se d’una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques adreçades a millorar la qualitat de vida.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Alfred Tortosa, les activitats seran independents unes d’altres, de manera que cada persona podrà apuntar-se a aquelles que li interessen, sense tindre el compromís de participar en tots els tallers de l’escola. A més, cada activitat estarà guiada per un professional especialitzat en la tècnica plantejada.

L’Escola de Psicologia Positiva començarà amb la proposta d’un taller per a treballar l’Eneagrama, i tindrà lloc a Agullent el dissabte 22 de novembre a la Casa de la Cultura al llarg de tot el dia. L’eneagrama és una ferramenta mil·lenària que es basa en la teoria que existeixen 9 tipus bàsics de personalitat, i que saber quin és el tipus propi, ens pot ajudar a comprendre’ns i entendre’ns millors amb els altres. El taller es desenvoluparà de 930h a 14h i de 16 a 2030h i serà impartit per l’especialista Alicia Santos Becerro.

Cal a tindre en compte que el curs té un cost de 25 euros, les places són limitades i és necessari formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura d’Agullent. El telèfon de contacte és 96 2907472.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *