Foradia subscriutegrat

Jesús Pla: “és un plaer i un orgull servir al teu poble, (Agullent)”

• Jesús Pla és l'alcalde d'Agullent des de fa 10 anys, una experiència, des del seu punt de vista, "molt bona" • A finals d'agost, des del dia 26, comencen les festes patronals. L'alcalde vol convidar a tot el món a visitar-les


Jesús Pla és l’alcalde d’Agullent des de fa 10 anys, una experiència, des del seu punt de vista, “molt bona: és un plaer i un orgull servir al teu poble, tindre eixa proximitat amb el veïnat i ajudar dia a dia a resoldre les necessitats de la gent. La política local és la més exigent, però també la més agraïda“.

Són molts els projectes que té en marxa Agullent en l’actualitat. Entre ells, la modernització dels polígons, gràcies a les ajudes que ha destinat l’IVACE. Són més de 700.000 euros els que es destinen a aquest pla d’actuació, “una inversió molt forta que renovarà tots els polígons i també millorarà moltes de les infraestructures del poble“.

Amb les ajudes anuals que destina la Diputació de València, entre altres, s’ha canviat el paviment d’un dels carrers principals del nucli antic, el que accedeix a la Font Jordana. També s’han acabat les obres de reforma de la sala d’exposicions d’Agullent, “un espai que fa un servei cultural important al poble“.

Recentment s’ha resolt un problema que feia temps que estava pendent: la pavimentació del Barranc de la Canadella realitzada en 2005 i sancionada pel TSJ. Aquestes obres s’han revertit amb una inversió de 40.000 euros aportats a través d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació.

Entre els projectes que s’estan treballant actualment destaca la renovació de la Plaça d’Espanya, “esperem tindre’l acabat abans que acabe l’any“.

Per altra banda, cal mencionar l’ampla activitat cultural de l’estiu d’Agullent: des de finals de juliol fins a principi d’agost, el poble ha celebrat el “Juliol Jove“, on jóvens i grans gaudeixen d’actuaciós i espectacles molt variats.

I a finals d’agost, des del dia 26, comencen les festes patronals: “hem treballat per una programació que agrade a tot el poble, menuts, joves i majors“. L’alcalde vol convidar a tot el món a visitar Agullent i gaudir “d’unes festes molt participatives, populars i arrelades en la història, tot qui ens visite serà molt benvingut pel nostre poble, que és molt obert“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *