foradia ivace

La volta als ponts un passeig saludable per la ciutat

Volta als ponts, amb una segona versió, més extensa, que afegeix a aquest recorregut el nou Pont de Francisco Aura, per tal d’ampliar la caminada.

RUTA URBANA SALUDABLES’ha posat en marxa un passeig  per la ciutat, per la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi, un programa de rutes urbanes saludables, amb l’objectiu de fomentar entre la ciutadania la salut a través de l’activitat física, promovent bones pràctiques en prevenció de diverses malalties derivades del sedentarisme.

La primera d’aquestes experiències tindrà lloc el proper diumenge 6 de Novembre entre les 11h. fins la 1:30h., i serà un itinerari per la tradicional volta als ponts eixida des de la Bandeja, amb una segona versió, més extensa, que afegeix a aquest recorregut el nou Pont de Francisco Aura, per tal d’ampliar la caminada.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *