foradia subscriutegrat

Desmuntant Alcoinnova, jornada informativa a Alcoi

• S’explicaran, a càrrec dels seus autors, tres informes pericials presentats al Tribunal Superior de Justícia per Salvem l'Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció • Dissabte 20 de maig de 2017, 10h a la Sala Àgora (plaça de Ramón y Cajal, 6)

Desmuntant Alcoinnova és el nom de la presentació que tindrà lloc dissabte 20 de maig a la Sala Àgora d’Alcoi. En ella s’explicaran, a càrrec dels seus autors, tres informes pericials presentats al Tribunal Superior de Justícia per Salvem l’Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció en el recurs contenciós administratiu contra el projecte urbanístic de La Española a la partida alcoiana de La Canal.

Després de la presentació de la jornada, vora les 10:30, s’explicarà l’Informe sobre l’Afecció al Medi Natural del projecte Alcoinnova, a càrrec d’Andreu Bonet, doctor en ciències biològiques i professor titular del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant, i Roque Belenguer, biòleg, col·laborador del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant.

També es presentarà l’Informe sobre l’Estudi d’Alternatives inclòs en el Pla de l’ATE Alcoinnova. Una presentació a càrrec de Vicent J. Altur, professor del Departament d’Urbanisme i subdirector d’Emprenedorisme i Càtedres d’Empresa del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

Finalment tindrà lloc l’explicació de l’Informe sobre la possible afecció del projecte Alcoinnova a l’aqüífer del Molinar. L’encarregat de l’explicació serà Alfredo Barón, llicenciat en ciències geològiques i diplomat en hidrogeologia. Premi en 2014 a la Trajectoria Professional en Hidrogeologia i les seues aplicacions a Espanya.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *