lasarga subscriutegrat

Ontinyent gaudeix la seua Fira de Novembre

La Fira de Novembre d’Ontinyent inaugura una nova edició. Un espai on els visitants van gaudir els dies 15, 16 i 17 de novembre fins a 35 atraccions mecàniques i més d’un centenar de parades de venda.

firaontinyentEn la vesprada del passat divendres 14 de novembre l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, inaugurava la nova edició de la Fira de Novembre de la ciutat, una cita amb 596 anys d’història que actualment és una de les tres fires d’atraccions més grans de la Comunitat Valenciana, sols superada per les de València i Alacant a la campanya de Nadal.

L’Alcalde destacava que la Fira de Novembre “ve després d’un cap de setmana on teníem la Fira Gastronòmica i la Nit Oberta, i abans de l’inici de la Campanya de Nadal ‘Ontinyent Il·lusiona’, donant per tant continuïtat a l’aposta que fem des d’Ontinyent per seguir exercint una capitalitat amable i ser pol d’atracció no sols per La Vall d’Albaida sinó també per les comarques veïnes, als que convidem a acudir i gaudir de tot el que tenim ací aquests dies”.

L’apertura de la inauguració va estar a càrrec d’un espectacle amb música de batukada, xanques i malabars amb foc. Seguidament, l’Alcalde, el President dels Feriants, Juan Antonio Almazan, i diversos regidors de l’Ajuntament, recorrien part de la fira. Enguany, els visitants podran trobar dissabte 15, diumenge 16 i també dilluns 17 de novembre fins a 35 atraccions mecàniques de tot tipus i més d’un centenar de parades de venda.

Com a principal novetat, la Fira de Novembre conflueix enguany amb Firauto, una iniciativa amb la qual els professionals del sector de l’automoció exposaran més de 200 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especials des de dissabte i fins dilluns.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *