foradia subscriutegrat

Sopar solidari a benefici de l’Economat de Càrites

La trobada comptarà amb varietat d'activitats com a sorteigs, rifas i subhastes. El tiquet del sopar és de 30 euros i la col·laboració mitjançant “fila 0” de 5 euros.

cartel_cena_221114El pròxim dissabte, 22 de novembre, tindrà lloc un Sopar Solidari organitzat per les dones del Club Rotary Alcoi a benefici de l’Economat Interparroquial de Càrites Alcoi.

La trobada serà a les 21h en el Restaurant Lolo i comptarà amb varietat d’activitats com sorteigs i subastes. I per a amenitzar la vetlada, al finalitzar el sopar es podrà gaudir d’una discomóvil amb karaoke inclòs.

Per a assistir és necessari adquirir el tiquet del sopar, que té un cost de 30 euros i es pot aconseguir en diferents zones de la ciutat: Radio Alcoi (Eixample), Floristeria Rosa Mary (Santa Rosa), El cosidor (Zona Nord) o Capitoné Interiors (Centre). I per a totes aquelles persones que no puguen assistir a l’esdeveniment poden col·laborar adquirint un dels tiquets de “fila 0” per 5 euros en els esmentats punts de venda.

En finalitzar el sopar es farà el lliurament al responsable de l’Economat Interparroquial de Càrites Alcoi de la quantitat recaptada tant del sopar com de les activitats realitzades.

Cal destacar la col·laboració desinteressada del Restaurant Lolo, possibilitant que una gran part de la recaptació es destine directament a l’Economat de Càrites.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *