foradia subscriutegrat

Alfafara celebrarà la I Fireta de Santa Cecilia

Un total de vint-i-cinc expositors compondran la fira. El mercat estarà obert des de les 10h fins a les 17h hores i també inclou diverses activitats per als xiquets.

fira 2Alfafara celebrarà el pròxim diumenge 23 de novembre la I Fireta de Santa Cecília. Un total de vint-i-cinc expositors compondran la fira i s’instal·laran entre la Mateta i el carrer dedicat a la patrona dels músics. L’encontre oferirà una gran varietat de productes com alimentació, llibres o joguets, entre altres.

L’horari del mercat és des de les 10 hores fins a les 17 hores. També s’inclouran diverses activitats per als més menuts.

La celebració es traslladarà després al Centre Cultural El Patronat on, a partir de les 17 hores, tindrà lloc un concert a càrrec del trombonista Javier Colomer i el pianista Juan Gadea.

Els actes, organitzats per l’Ajuntament d’Alfafara, posaran el colofó a un cap de setmana intens, ja que els dies 21 i 22 de novembre aquesta localitat del Comtat celebra les festes en honor a la seva patrona, Santa Cecília.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *