foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP demana al govern informació sobre diferents temes

El Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament d'Alcoi, presenta les següents preguntes i precs al gover en el ple municipal. Fernando Pastor, ha anunciat el contingut dels temes que des del PP portaran al Ple del mes de novembre.

pleno1El portaveu del PP, Fernando Pastor, ha anunciat el contingut dels temes que des del PP portaran al Ple del mes de novembre. Quatre són els assumptes sobre els quals el PP vol recaptar informació. En aquest sentit, els populars presenten al Ple del dilluns que ve una bateria de preguntes i precs amb la finalitat de conéixer:

1.- El cost econòmic que ha originat per a les arques municipals la celebració de la I Fira Andalusa d’Alcoi, que mancant comptabilitzar diverses factures, ja supera els 18.000 euros

  • A.– Disposa el govern ja dels imports de les factures corresponents a les partides de publicitat i neteja de la I Fira Andalusa d’Alcoi? (En cas afirmatiu, sol·licitem còpia de les mateixes)
  • B.– Al marge del llistat de factures facilitat en el seu moment i de les dues partides citades anteriorment, existeixen més factures de despeses originades per la celebració de la I Fira Andalusa d’Alcoi? (En cas afirmatiu, sol·licitem còpia de les mateixes)

2.- L’estalvi que s’haja generat per a l’Ajuntament en el servei d’autobús urbà durant 2014, després de la remodelació de línies que va entrar en vigor el passat mes de gener.

  • A.– Quin cost econòmic va suposar per a l’Ajuntament d’Alcoi el servei de transport públic d’autobús entre els mesos de gener a octubre de 2013?
  • B.– Quin cost econòmic ha suposat per a l’Ajuntament d’Alcoi el servei de transport públic d’autobús entre els mesos de gener a octubre de 2014?

3.- Conéixer les gestions que ha realitzat el govern municipal en l’expedient que es va iniciar al gener per aconseguir que la festa alcoiana del Nadal siga declarada Patrimoni de la Humanitat de caràcter immaterial.

  • A.- En quina situació es troba el procés de declaració del Nadal Alcoià com a Patrimoni de la Humanitat de caràcter immaterial?

4.- Informació sobre les negociacions o gestions que el govern estiga duent a terme de cara a la retransmissió televisiva de la Cavalcada de Reis de 2015.

Pastor també valora que tradicionalment era Canal 9 qui cobria aquest servei, però després del tancament de la Radio Televisió Valenciana fa més d’un any, va ser TVA la responsable de cobrir aquest esdeveniment. És evident que una de les fórmules de difusió de la nostra Cavalcada al llarg dels anys ha estat la retransmissió per televisió de la mateixa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *