foradia subscriutegrat

Toni Francés: “la Generalitat ha expressat la seua voluntat pel desenvolupament i vertebració del nostre territori”

· “El Pla d’Acció territorial de les Comarques Centrals Valencianes ens permet una planificació conjunta del desenvolupament de tot el territori de les Comarques Centrals Valencianes” · El Pla d'Acció Territorial “significa la possibilitat de dur a terme totes les reivindicacions històriques que s’han plantejat a Alcoi en matèria de comunicacions, inversions i infraestructures

La conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori va presentar recentment l’esborrany del Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals. Aquest es constitueix com a una eina que vol superar els àmbits d’actuació locals per a avançar cap a una col·laboració dels municipis, sectors empresarials i socials que formen part de les Comarques Centrals Valencianes (l’Alcoià, el Comtat, la Safor, la Costera, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Marina Baixa i la Canal de Navarrés).

Hem volgut consultar als alcaldes i autoritats locals dels grans municipis de les Comarques Centrals perquè valoren aquest projecte i els beneficis i possibilitats que planteja de cara al desenvolupament del territori i de tots els seus sectors.

El Pla d’Acció territorial de les Comarques Centrals Valencianes ens permet una planificació conjunta del desenvolupament de tot el territori de les Comarques Centrals Valencianes”, comenta l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés respecte al document esborrany que ha presentat recentment la conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori. Un projecte que “ens permet definir el futur tant de les infraestructures com de serveis, inversions i comunicacions necessàries”.

Amb aquest document, en paraules del també president del Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, “la Generalitat expressa la seua voluntat pel desenvolupament i vertebració del nostre territori i per la qualitat de vida de la població de les nostres comarques, una voluntat que no havia tingut lloc fins ara”.

Pel que fa als beneficis que pot materialitzar a Alcoi, Toni comenta que el Pla d’Acció Territorial “significa la possibilitat de dur a terme totes les reivindicacions històriques que s’han plantejat en matèria de comunicacions, inversions i infraestructures. Suposa posar a aquestes en el calendari de la planificació i de l’execusió per part de la Generalitat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *