foradia subscriutegrat

Podem Alcoi prepara l’elecció del seu Consell Ciutadà

Per la seua part, qui vullga formar part del Consell Ciutadà Podem Alcoi podrà presentar la seua candidatura el mateix dia 3, o bé a títol individual, o bé dins d’una llista de candidats oberta. Pròximament vindran membres Podem Alacant per a explicar el procés de conformació i d’elecció dels òrgans organitzatius en l'àmbit autonòmic.

podem Alcoi

Al voltant de 100 persones van presenciar l’assemblea del Cercle Podem Alcoi el dimecres 20 al Centre Cultural Ovidi Montllor. En ella es va informar que Podem Alcoi ja ha adquirit una impressora de baix consum, tal com es va decidir per unanimitat en l’última assemblea, i unes taules per a eixir al carrer a informar del projecte.

Es va procedir a la visualització d’un vídeo del grup periodístic Cafeambllet en el qual es va explicar el TTIP, un tractat supranacional de lliure comerç que està sent desenvolupat entre Europa i EE.UU. Al vídeo es va comentar el perjudici que va a significar per a la població l’aprovació del tractat, el qual servirà per a posar els interessos de les empreses multinacionals per damunt dels Estats.

Al finalitzar el vídeo es va obrir un debat sobre el tema: es va emfatitzar en la falta d’informació proporcionada als ciutadans sobre un tractat que va a afectar profundament a les nostres societats, i en aquest sentit, es va assenyalar tant a les autoritats governants com als mitjans d’informació com a còmplices.

Per altra banda, es van explicar els òrgans organitzatius del Cercle Podem Alcoi així com el procés de presentació i elecció dels candidats que es presenten a formar part dels mateixos. Qui vullga presentar-se com a candidat de Secretari General Podem Alcoi, ha de treballar un projecte polític organitzatiu i exposar-ho a la pròxima assemblea Podem Alcoi, dimecres 3 de desembre.

Per la seua part, qui vullga formar part del Consell Ciutadà Podem Alcoi podrà presentar la seua candidatura el mateix dia 3, o bé a títol individual, o bé dins d’una llista de candidats oberta.

El Consell Ciutadà, encarregat d’executar les decisions que es prenguen per part de l’assemblea, estarà conformat en arranjament al nombre d’alcoians inscrits al cens Podem Alcoi (al votant de 440), per 11 membres, incloent-hi al secretari general. A més haurà de conformar-se amb criteri de paritat de gènere (proporció homes – dones, 40% – 60%).

Després de l’explicació es va encetar un debat sobre el mètode i el procés d’elecció dels candidats en el qual es van resoldre alguns dubtes puntuals. Es van plantejar les opcions de, per una banda, consensuar entre tot el Cercle les llistes dels candidats i, per altra banda, presentar una pluralitat de llistes diferents.

Per a finalitzar es va informar que pròximament vindran membres Podem Alacant per a explicar el procés de conformació i d’elecció dels òrgans organitzatius en l’àmbit autonòmic.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *