foradia subscriutegrat

Concentració 25 Novembre Dia contra la Violència de Gènere

El proper dilluns i dimarts tindrà lloc la xarrada i concentració per commemorar el Dia contra la Violència de Gènere. Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el mateix dia 25.

violencia de genere

El dia 25 de Novembre concentració Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la Dona./

S’ ha programat una conferència al voltant de ‘La situació dels menors exposats a la violència de gènere’ per al proper dilluns, 24 de novembre. Al dia següent, s’ha convocat a les 12 hores a la Plaça d’Espanya una concentració i la lectura d’un manifest, commemorant amb aquestes dues activitats el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el mateix dia 25. Organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb Infodona i amb la Diputació Provincial d’Alacant.

La conferència tindrà lloc dilluns a les 19’30 hores al Centre Cultural ‘Mario Silvestre’, i serà impartida pel psicòleg Coordinador de la Oficina Judicial de Coordinació Institucional de l’Àudiència Provincial d’Alicante Carmelo Hernández, llicenciat en Psicologia, diplomat en Criminologia, i especialista en violència de gènere i mediació penal.

Aroa MiraLa regidora d’Igualtat i Benestar Social Aroa Mira destaca que “la presència a Alcoi d’un dels millors especialistes en violència de gènere de tot el nostre territori autonòmic creiem que és molt important de cara a oferir informació i experiències pràctiques i reals no només a tots els agents de la ciutat que estan implicats en la lluita contra aquest problema, sinó també per a què el públic en general puga prendre consciència de la importància de combatre aquesta violència que cada any causa moltes morts. A banda, convidem a tothom a assistir a la concentració del dia 25 a la Bandeja, per sumar-se a una veu unànime contra aquesta xacra social”.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *