foradia subscriutegrat

Lliurats els premis de la 20a edició del Premi Nadal-AIN Josep Albert Mestre

En total hi ha hagut 317 participants en categoria escolar i 19 en l’absoluta. Els treballs poden veure's exposats al Centre Comercial Alzamora des del 27 de novembre al 13 de desembre.

ain premi mestre

La planta superior del Centre Comercial Alzamora va ser ahir dijous de vesprada l’escenari del lliurament dels premis de dibuix de postals de la categoria escolar de la 20a edició del Premi Nadal-AIN Josep Albert Mestre.

En total a aquesta edició que convoca l’Associació per a la Integració pel Nen (AIN) s’han presentat 317 dibuixos dels quals el jurat format per Mercedes Moltó (Tutto Piccolo), Rosa Fernández (Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi), Pilar Muñoz, Antoni Miró (pintor), Miquel Santamaría (Director del Centre Cultural), Paco Agulló (regidor de Cultura), Toni Francés (alcalde) i Juan Ruiz, (president de AIN) va triar als guanyadors. Els treballs poden veure’s exposats al Centre Comercial Alzamora des del 27 de novembre al 13 de desembre.

ain dona mestreLa regidora de Benestar Social Aroa Mira explica que “aquest concurs està molt consolidat, compleix la seua 20a edició i serveix per a donar a conèixer la gran feina que realitza AIN, que atén a més de 100 persones d’entre 3 i 40 anys amb discapacitat; el fet que hagen participat més de 300 xiquets parla per sí mateix com a mostra de l’arrelament d’aquests premis i del poder de convocatòria que tenen”.

El jurat, junt amb la directora d’AIN Gema Moiña i representants de diferents empreses patrocinadores van ser els encarregats de lliurar els premis que van ser per a:

  • – 1r i 2n de Primària, primera ha sigut Claudia Pla i segona Andrea Catalá del col·legi Salesians Joan XXIII.
  • – 3r i 4t de Primària, primer Pablo Climent d’Horta Major i segona Alba Serra de Romeral.
  • – 5é i 6é de Primària, primer premi María Belloso d’Horta Major i segon, Glayeka Guanare de Carmelites.
  • – 1r i 2n d’ESO, primer premi Celia Cantó de l’IES Pare Vitòria, segon premi Sara López de Sant Vicent de Paül.
  • – 3r i 4t d’ESO primer premi Mabel Suárez del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer i el segon per a Joana Arévalo d’Horta Major.

En categoria educació especial el primer premi ha anat a parar a Lidia Gilabert i el segon per a Emma Fresneda, ambdues de l’IES Pare Vitòria. Julia Corbí ha sigut l’agraciada en el sorteig de quatre entrades per a un espectacle del cicle Els Amics de Tirisiti. En categoria absoluta que el primer premi va ser para Elena Reig, el segon per a Raquel Conca, i el tercer per a Felipe Rodríguez.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *