foradia subscriutegrat

El Museu del Joguet d’Ibi compleix un any en Payá

Hui dissabte, 29 de novembre, el Museu de la Joguina d'Ibi compleix un any en la seua nova ubicació en les instal·lacions de l'antiga fàbrica Payá.

MUSEO ibi joguet

Des de la seua obertura l’any passat un total de 16.989 visitants han visitat la vila joguetera per visitar les noves instal·lacions de l’emblemàtic museu iberut. Respecte als anys anteriors, destaquen l’augment de les visites individuals, concentrades sobretot els caps de setmana que superen amb escreix les visites en grup, dada que no ocorria anteriorment.

Una altra dada significativa és l’opinió general dels visitants que coneixen la mostra i que mostren la seua gran satisfacció perquè hi ha més joguines, les peces es veuen millor i l’accessibilitat del conjunt. En aquests 12 mesos el Museu de la Joguina ha comptat amb quatre exposicions temporals, a més de la de “On viuen els somnis”. També s’han realitzat diverses activitats i actualment, el museu iberut participa en l’exposició “Joguets”, organitzada per l’Institut Juan Gil Albert.

De la mateixa manera, també s’està realitzant una selecció de peces per col·laborar amb el Museu de Belles arts de Múrcia i amb l’Hospital de la Joguina de Madrid en dues exposicions més, sent el balanç de l’any molt positiu.

L’edil de Turisme i Museus, Rubén Barea, assenyala que “aquest primer any ha estat fantàstic. Estem recuperant l’activitat, però encara volem fer molt més, com reprendre el programa d’activitats per a nens “Els matins del Museu”, elaborar guies de l’exposició, etc. Des de l’Ajuntament i el Museu volem donar les gràcies a tots, iberudes i visitants, per tot el suport rebut i esperem seguir treballant en aquesta línia i millorar per oferir al públic un museu obert, dinàmic i compromés amb els nostres visitants”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *