foradia pressupostparticipatiualcoi

Subida a Les Revoltes d’Ibi, Trofeo Villa del Juguete 2023

Els dies 2, 3 i 4 de juny tindrà lloc en Ibi (Alacant) la “Subida a Les Revoltes d’Ibi, Trofeo Villa del Juguete 2023” organitzada per l'Automóvil Club de Alicante, club degà de l'automobilisme en la Comunitat Valenciana, fundat en 1930

La “Subida a Les Revoltes d’Ibi, Trofeo Villa del Juguete 2023”es tracta d’una competició esportiva de ‘Pujades de Muntanya’ de caràcter Internacional FIA, puntuable per als campionats absoluts de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme dins del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM), avalat pel Consell Superior d’Esports (CSD), i del Campionat de Muntanya de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana. És l’única prova del CEM en tota la Comunitat, i la segona de les sis que conformen el Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) aquesta temporada.

L’especialitat de la muntanya és de les més espectaculars de l’automobilisme, perquè es tracta de recórrer amb qualsevol tipus de vehicle, amb preparació lliure i en el menor temps possible, un recorregut d’un tram de carretera de muntanya que es prepara específicament com si fora un circuit tancat de velocitat, però a la muntanya. El recorregut compta amb 4,815 km, un desnivell de 333 metres, així com una pendent mitjana del 8%.

La carrera es disputarà íntegrament en el nucli urbà d’Ibi i en els seus voltants per la CV-801 des d’Ibi direcció a Banyeres de Mariola, la qual cosa ha permés ser una prova única dins del CEM que crida l’atenció a participants, aficionats i mitjans de comunicació. El parc Les Hortes d’Ibi i el seu entorn, continuarà sent el punt on se situen les vistoses assistències dels participants i on també es troba l’Oficina Permanent a la Casa dels Reis Mags.

Hi seran presents els millors equips d’Espanya i d’Europa amb els seus potents vehicles que són de tipus Monoplaces (‘Barquetas’, CM´s, Fórmules, CarCross, etc.) o de tipus Turismes (‘Superdeportivos’, GT´s, Prototips, de Rallyes, etc.).

El divendres 3 de juny tindran lloc, al parc Les Hortes d’Ibi, les verificacions tècniques i administratives de tots els equips, així com la Cerimònia d’Eixida a les 21:00h , i la competició sobre l’asfalt arrancarà el dissabte 3 de juny, des de les 11 del matí fins a les 19:30h, amb els entrenaments lliures i oficials, així com la primera pispa de carrera, disputant-se el diumenge 4 de juny altres 3 mangues, a partir de les 9 del matí, 2 d’elles de carreres, fins a les 14:00h.

Com a patrocinadors principals es troben l’Ajuntament d’Ibi, la Diputació d’Alacant, i la Generalitat Valenciana. Com a col·laboradors trobem a Sala Hermanos, Concessionaris Volkswagen a la província d’Alacant, Sabospa SL, Excom, i moltes altres més empreses que s’uneixen a aquest important esdeveniment únic en la Comunitat Valenciana.

La prova podrà ser seguida en directe, tant per TV i Ràdio en FM, així com per Streaming per internet, i xarxes socials com Facebook, Instagram, YouTube, etc.

Més informació al Web Oficial de la prova.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *