foradia pressupostparticipatiualcoi

El cònsol de l’Equador en Alcoi per inaugurar un curs

En pro del desenvolupament i dinamització del col·lectiu d'iberoamericans residents a la ciutat, la jornada es va celebrar el dissabte 29 de novembre a les 9:00 del matí a l'Aula Informàtica del Centre Social Zona Nord d'Alcoi, en Av. Andalusia 13 i a l'acte va acudir la regidora de Benestar Social Aroa Mira.

presentacion Hugo maldonado

Presentació d’Hugo Maldonado./

El Cònsol de l’Equador a la província d’Alacant, D. Carlos Torres Garcés va visitar la ciutat amb motiu de l’obertura del Curs de “Iniciació a la Informàtica i Navegació Web” que es va a celebrar a Alcoi dissabte  29 de novembre a la que va assistir de la regidora de Benestar Social Aroa Mira.

Les jornades formatives impulsades pel Consolat de l’Equador, i que estan dirigides al col·lectiu equatorià resident a la ciutat. Aquesta acció s’emmarca dins del programa de Capacitació Ciutadana per al servei de Consolat Virtual, engegat des del passat mes de febrer per la institució equatoriana, que pretén facilitar als ciutadans equatorians la realització i gestió de tràmits administratius del Consolat via telemàtica.

consul carlos torres

Cònsol Carlos Garcès./

La iniciativa ha estat organitzada per l’Oficina Consular en estreta col·laboració amb l’Associació d’Iberoamericans residents a Alcoi, entitat promotora i coordinadora de la mateixa. Segons ha assenyalat Luis Romero, president de l’entitat, “es tracta d’una acció que anirà succeïda de moltes altres que des de l’associació anem a dur a terme en pro del desenvolupament i dinamització del col·lectiu d’iberoamericans residents a la ciutat, perquè som conscients que és necessari formar i capacitar als nostres compatriotes perquè puguen desembolicar-se amb autonomia i aprendre a resoldre situacions que se’ls poden presentar a qualsevol moment”.

Assenyalar que el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, que recentment va oferir a la seua seu una jornada informativa sobre qüestions hipotecàries d’interés per al col·lectiu immigrant, també ha col·laborat en els preparatius de l’esdeveniment.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *