foradia subscriutegrat

Els alcoians disposaran d’espais gratuïts per cultivar bancals

Climent valora que: ”És un projecte modest però positiu per a la ciutat i que pot repercutir favorablement en l’economia domèstica d’algunes famílies”. La regidora confia que el govern municipal es pose mans a l’obra per fer d’aquesta proposta una realitat per cultivar els bancals.

anna climent

Anna Climent./

Gràcies a compromís, els alcoians disposaran d’espais gratuïts, com trencacaps, per cultivar els bancals. La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Climent, ha expressat la seua satisfacció perquè en el Ple municipal tota la Corporació va donar el vistiplau a la seua proposta. “Són poques les ocasions que hi ha unanimitat en una moció de l’oposició”.

Els nacionalistes proposen que les persones que hi vulguen optar puguen reutilitzar terres abandonades o ermes, tant públiques com privades —com per exemple Trencacaps, des del Romeral fins a Batoi, que ja és terreny municipal. Cal valorar  també el que té de positiu des del punt de vista ecològic perquè es podrien evitar incendis com els de l’estiu passat.

La regidora confia que el govern municipal es pose mans a l’obra per fer d’aquesta proposta una realitat. “Ara, el govern ha de mostrar la seua voluntat perquè és relativament senzill engegar un banc de terres; només cal la coordinació de distintes regidories i departaments municipals. També es pot consultar com s’ha fet en altres poblacions que fa temps que tenen en marxa el banc de terres”.

“Confiem que aquesta no siga una més de les propostes aprovades pel govern però oblidades, com ara el Consell Social, el concurs del parc tecnològic de Rodes o el Consell Assessor per al control de la publicitat institucional —conclou Anna Climent


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *