foradia barnasants

Alcoi inverteix 13.000 € en 8 passos elevats per a vianants

• La regidoria d’Obres ha invertit 13.626,45 euros en la construcció de 8 passos elevats per a vianants. • "Que Alcoi siga una ciutat per a les persones, sostenible i amable”.

PHOT0366.JPG

Un total de 13.626,45 euros ha invertit la regidoria d’Obres en la construcció de 8 passos elevats per a vianants en diferents punts d’Alcoi. 7 d’aquests passos van ser sol·licitats en les diferents reunions que manté la regidoria amb les associacions de veïns, mentre que un va ser una petició realitzada al Plenari Municipal.

Es construiran 5 passos de tipus «lomo de asno» als carrers Góngora, Miraculosa, Camí Vell de Batoi, Carretera del Molinar i Banyeres. A més, 3 són “passos sobre elevats per vianants més voreres” que estaran a la Carretera Molinar i els carrers Mestre Espí i Pare Poveda.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez , explica que “aquesta obra respon a la necessita de millorar la qualitat de vida dels alcoians així com la seua seguretat però, a més a més, escoltant i atenent directament les necessitats que ens han transmet els representants dels veïns”. Martínez insisteix en què “hem d’humanitzar la ciutat augmentant la seguretat i apostant per afavorir als vianants, açò farà que Alcoi siga una ciutat per a les persones, sostenible i amable”.

Recordem que l’Ajuntament també ha aprovat un pla per augmentar la seguretat al carrer Sant Joan de Ribera que amb la construcció de l’autovia i del pont de Francisco Aura entre la Zona Nord i el Viaducte ja vist augmentat molt el trànsit de vehicles, alguns d’ells a velocitats pocs adequades per un carrer amb corves molt tancades.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *