foradia pressupostparticipatiualcoi

Cervell actualitzant-se… amb El Gratis

Per a estar al 100%, el nostre cervell, com els ordinadors, ha de ser actualitzat constantment. I què millor que El Gratis per a estar al dia? obri les pàgines de El Gratis en kioskos i llibreries per tan sols 1€ ó demana'l GRATIS! al comerç d'Alcoi.

el gratis 489aPosa en marxa el teu processador amb l’apartat ‘Mirades d’avui’, en el qual analitzem la violència de gènere des d’un punt de vista antropològic, reflexionem sobre el compliment dels drets humans al món actual i compartim les emocions poètiques de Kraska.

Continuem processant informació amb ‘Mirades’ sobre els pressupostos participatius i la participació ciutadana a Alcoi; reflexionem l’actualitat social a través de la rondalla de la granota cuinada; recordem la història de la família d’Alba; i ens delectem amb el nou llibre de Francesc Jover, El Manco Calderon i el seu temps.

La informació és la nostra font d’alimentació intel·lectual. Aquesta quinzena guanyaràs energia amb l’entrevista al Secretari del PP, Ignacio Palmer, en la qual analitzem temes d’actualitat política candent: el projecte industrial de La Canal, propostes mediambientals, Podem, xifres macroeconòmiques, energies renovables i molt més.

El publireportatge d’aquesta quinzena revitalitzarà la teua memòria RAM: Bolsos Outlet, el paradís de la bossa i els complements, un comerç local alcoià al qual “et pots trobar totes les setmanes amb articles diferents”.

Utilitza la memòria virtual per a adquirir informació sobre el nostre reportatge, Contra la Violència de Gènere, en el qual, en commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere, revisem la mobilització social (a Alcoi també), la llei, els pressupostos i els recursos utilitzats per a combatre el problema.

El teu disc dur agrairà adquirir informació sobre les novetats culturals que et portem: l’especial Copa del Rei Alcoyano VS Athlétic Club, amb revisió històrica inclosa. La Bella Durmiente?, un clàssic renovat al Teatre Calderón. El Casal de Nadal i Els Amics de Tirisiti.

El teu software també es veurà recompensat amb lectures ecològiques com ara: l’actualitat del projecte canyet i els voltors alcoians; i la creació d’un jardí api-botànic en Mariola, Un cap de setmana amb les abelles.

A més de tot això, per a preparar-te per al Nadal, trobaràs ofertes dels establiments i comerços locals més recomanables, per exemple, restaurants com Café Perú i La Repera; tallers mecànics com Totcotxe; producció i venda de verdures i hortalisses La Finca Ecològica; roba i complements de segona mà, La Sonrisa de Vera; el gimnàs Gelrousgym, els cursos de valencià 2015 promocionats per l’Ajuntament d’Alcoi, etc.

I per descomptat, si vols comprar o vendre alguna peça de hardware de segona mà, ja saps que pots fer-ho gratuïtament en els anuncis classificats. Actualitza el teu cervell cada quinze dies amb El Gratis.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *