foradia pressupostparticipatiualcoi

Llibres en valencià pel 9 d’Octubre a la Glorieta

• La Fira del llibre en valencià i de productes artesanals serà a la Glorieta • Diverses associacions de la ciutat participen amb tallers i activitats • La commemoració comença el dia 3 d'octubre i s'allarga fins el dia 11

cartell 9 OCTUBRE alcoiLa Glorieta acull a octubre un any més la XXII Fira del llibre en valencià i de productes artesanals amb motiu de la celebració del 9 d’octubre.

Les activitats per a commemorar el dia del País Valencià comencen el dia 3 d’octubre i s’allargaran fins el dia 11. La fira del llibre s’inaugura el dia 8 d’octubre a les 18h.

La lectura del manifest tindrà lloc el divendres dia 9 de 9 a 11h. en la Zona Nord seguit d’un esmorzar de cabasset.

A la Glorieta hi haurà diverses activitats com un taller i una actuació de Batucada, jocs i tallers per a xiquets organitzats per la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi i diverses Associacions de Veïns de la ciutat, així com tallers i venda per part de l’Associació d’Artesans de l’Alcoià i el Comtat. A més les Brigades Internacionals Unadikum impartiran una xerrada titulada ‘Palestina, crònica d’una neteja ètnica’. I el diumenge dia 11 al Viaducte hi haurà una ruta literària i un musical d’Ovidi Montllor amb Jordi Tormo, Mercè Climent i Miquel Cruz.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *