foradia cdturisme

Un 25% més d’inscrits en la Mijta Marató d’Alcoi Unión Alcoyana Seguros

Alcoi viurà la quarta edició de la Mitja Marató d’Alcoi Unión Alcoyana Seguros que se celebrarà el 6 de desembre. Enguany, la prova esportiva tenia com a repte aconseguir la xifra de 2.000 inscrits.

mitja-maratoLa Mitja Marató d’Alcoi Unió Alcoyana Seguros està constituïda com un dels referents esportius de la ciutat, que enguany compleix ja la seua quarta edició. El període d’inscripcions per a la prova ha finalitzat i, pel moment, ja supera àmpliament els més d’1.200 corredors que l’any passat van recórrer els carrers d’Alcoi. L’organització es troba ultimant els preparatius a la prova i afirmen estar molt satisfets amb el nombre d’inscrits així com amb el bolcats que s’han mostrat els alcoians en aquesta edició. Recordem, que enguany la prova esportiva tènia com a repte aconseguir la xifra de 2.000 inscrits.

Cal a destacar que fins al moment quasi es troba igualat el nombre de participants entre les dues modalitats de la carrera 21, 097 km i 10, 548 km. Com a dada més significativa es troba la participació de la dona en la prova que es troba actualment en un 23%, superant en cinc punts les dades de la passada edició.

Per a evitar retards i aglomeracions el dia de la carrera a partir del dijous, 4 de desembre, l’organització de la prova lliurarà dorsals als inscrits en les instal·lacions de Urban Running Alcoi, localitzada en la que serà la meta/eixida de la prova, avinguda Juan Gil Albert número 3. A més, per a aquells corredors que siguen de fora de la localitat el mateix dia de la celebració de la prova des de les 8 del matí fins a una hora abans de l’inici de la mateixa es continuaran lliurant dorsals en el punt d’atenció al corredor en el carrer Escortxadors.

Recordem que les novetats d’esta edició han sigut el canvi d’imatge que la prova ha obtingut amb la nova cartelleria que es desenrotlla davall el lema ‘tu pones el esfuerzo, nosotros el camino’, mostrant la imatge d’un corredor alcoià, Óscar Sanchis membre d’APER Club, després de finalitzar una carrera. La fotografia ha sigut realitzada pel fotògraf alcoià col·laborador de la prova José Motilla. El segon punt important és el canvi de circuit en la modalitat Mitja Marató (21,097km) que farà que els corredors puguen baixar la seva marca entre un minut i minut i mig en referència a la seva marca de l’any anterior.

Des de l’organització demanen als alcoians paciència i comprensió el dia de la carrera, ja que el circuit urbà de la Mitja Marató d’Alcoi provocarà el tall en alguns punts del tràfic de la ciutat. Per aquesta raó, demanen als veïns que intenten evitar utilitzar el vehicle en la mesura del possible i per a aquells que siguen necessaris consulten el circuit de la prova per a informar-se sobre els passos intermitents de vehicles i les eixides disponibles.

Tota la informació sobre la carrera es troba disponible en la web www.mitjamaratoalcoi.com

Es pot consultar el recorregut de la carrara obrint aquesta imatge:

mapa-mitjamarato


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *