lasarga

Compromís demana la desaparició total de la zona blava

• Un Ajuntament que llueix del seu superàvit no es pot permetre el luxe de fer pagar als veïns per aparcar • David abad: “cal eliminar la zona blava d’alcoi perquè només aprofita per exprémer als ciutadans” • La recaptació se l’endú en un 74% l’empresa concessionària en l'aplicació de l'ORA

ora alcoyCompromís proposa que desaparega la zona blava en els aparcaments d’Alcoi. Després d’haver demanat durant molts anys els carnets de residents, per a què els veïns i veïnes paguen menys per aparcar al seu carrer i no haver-se concedit mai, ara Compromís va un pas més enllà demanant la desaparició total.

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi David Abad afirma que, “l’únic sentit que té posar zones blaves a les ciutats és fomentar la rotació dels vehicles als aparcaments del carrer, però tots sabem que eixa rotació no es produeix perquè al final els usuaris no mouen el cotxe i el que fan és tornar a pagar.”

L’única cosa que s’aconsegueix és perjudicar als veïns de la zona i als que hi treballen. I el veïnat i treballadors del centre d’Alcoi es veuen molt afectats.

DavidAbad lesmuntanyes.com Amb eixa mesura, segons el Portaveu de Compromís, “un Ajuntament que llueix del seu superàvit no es pot permetre el luxe de fer pagar als veïns per aparcar al carrer. Si a tot això afegim que la recaptació se l’endú en un 74% l’empresa concessionària, encara pitjor”, insisteix Abad,  “en 2014 l’Ajuntament ha ingressat només 75 mil € per la zona blava i l’empresa vora 215 mil €”, en l’aplicació de l’ORA“Amb eixos números ens podem permetre fer desparéixer la zona blava d’Alcoi.”

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *