foradia subscriutegrat

Sisena edició de les trobades d’innovació educativa a Alcoi

• L’objectiu d’aquest fòrum de debat i reflexió és introduir en els docents la capacitat de formar-se i avançar... • Un tema candent a tota Espanya on diferents col·legis i centres han realitzat el canvi cap a una educació sense llibres

Per sisé any consecutiu les trobades d’innovació educativa tornen a l’Àgora de la mà de la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi. Enguany giraran al voltant de tres realitats educatives: l’educació lliure i activa, l’educació innovadora o l’escola tradicional.

L’objectiu d’aquest fòrum de debat i reflexió és introduir en els docents la capacitat de formar-se i avançar de la mà dels alumnes i les necessitats del món actual.

Les jornades de 2017 se centren en diferents models d’educació, un tema candent a tota Espanya on diferents col·legis i centres han realitzat el canvi cap a una educació sense llibres, apostant per la motivació de l’alumnat.

El curs se centra en presentar diferents models ja en funcionament com el col·legi Antonio de Nebrija de Murcia; Escuela Ojo de Agua en Orba; El institut Montessori Canela i el taller pràctic del “Cor al Pinzell”. Les jornades es realitzaran des de hui, dilluns 3 de juliol.

Aquestes jornades van ser també, en el seu moment, la llavor perquè la Universitat d’Alacant aposte per implantar un Campus en Alcoi en els anys vinents, donant l’opció d’estudiar el grau d’educació infantil a la gent de les nostres comarques en la capital de l’Alcoià. Les previsions actuals, a l’espera del vistiplau del Ministeri, són per al curs 2018-2019.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *