foradia subscriutegrat

Rubén Fresneda inaugura Alfanumèrics a l’Espai d’Art Arpella

Inaugurada el passat divendres 28 de novembre, l'exposició Alfanumèrics es pot visitar a l'Espai d'Art Arpella de l'Arxiu Municipal de Muro (av de Gandia s/n) fins al 27 de desembre, els dimecres, divendres i dissabtes de 18 a 21h.

ruben fresneda

Res més acabar l’exposició al Centre Cultural Ovidi Montllor el 25 de novembre, tres dies després l’artista ha tornat a inaugurar Alfanumèrics, a l’Espai d’Art Arpella de Muro. Amb el motiu d’aquesta mostra artística, l’Ajuntament de Muro a editat un petit catàleg amb una selecció d’obres del pintor i com ja ve sent habitual en els catàlegs d’aquest jove artista d’Alcoi, el text ha estat redactat per la periodista i crítica d’art, Marta Rosella Gisbert Doménech.

Les obres de l’exposició titulada Alfanumèrics estableixen una relació metonímico-administrativa entre la codificació alfanumèrico-administrativa i l’individu.

Cada peça ens parla de la síntesi numèrica a la qual tots estem sotmesos, utilitzant els colors propis de les administracions, el negre sobre blanc.

La despersonalització, la deshumanització, la deconstrucció del jo, la seriació, la repetició o la suplantació de la identitat són alguns dels conceptes amb els quals ha treballat el pintor i que podem veure reflectits en cada peça.

cartell muro


animalcoi

Una resposta de Rubén Fresneda inaugura Alfanumèrics a l’Espai d’Art Arpella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *