foradia pressupostparticipatiualcoi

III Jornada de lupus i malalties reumàtics a Alacant

AVALUS i Lliga Reumatològica reuniran el 12 de desembre a l'Hospital General a set especialistes que informaran dels últims avanços i recerques en curs. Pacients de tota la Comunitat de Valenciana celebren la III Jornada de lupus i malalties reumàtics a Alacant.

lupusL’Associació Valenciana d’Afectats de Lupus (AVALUS) i la Lliga Reumatològica de la Comunitat Valenciana (LRCV) han organitzat la III Jornada informativa sobre lupus i malalties reumàtiques que se celebrarà el 12 de desembre a partir de les 10.30 hores en el saló d’actes Hospital General Universitari d’Alacant. Està previst que assistisquen a la trobada més de dos centenars de pacients, familiars i interessades procedents de tota la Comunitat Valenciana.

La jornada és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Intervindran set metges i especialistes dedicats al tractament de persones amb lupus i malalties reumàtiques que donaran informació actualitzada sobre la situació del sistema sanitari a la Comunitat Valenciana pel que fa al tractament d’aquests pacients i sobre els últims avanços i recerques en curs.

La jornada serà inaugurada i clausurada per Eliseo Pascual, cap del departament de Reumatologia de l’Hospital General d’Alacant, i un dels metges amb més experiència en el tractament de lupus i malalties reumàtics a la Comunitat Valenciana. Intervindran a més dos especialistes del seu departament, Paloma Vetlla i Alejandra Begazo, la nefròloga Miguel Perdiguero, la psicòloga Isabel Mompó Ibáñez, la dermatòloga Pilar Albares i l’odontòleg J. Antonio Jordá Bas.

 

PROGRAMA III JORNADA SOBRE LUPUS I ARTRITIS A ALACANT

Salón de actos del Hospital General Universitario de Alicante . Jueves 12 de diciembre a las 10:30 horas

  • 10.30 hores. Benvinguda
  • 10.40 h. Inaugura Eliseo Pascual, cap del dpto. de Reumatología de l’Hospital Gral. d’Alacant
  • 11.05 h. ‘Lupus i Ronyó’. Conferència de Miguel Perdiguero Gil, nefrólogo de l’Hospital d’Alacant
  • 11.30 h. ‘L’artritis reumatoide, d’ara endavant’.Coloma Vela Casasempere, especialista del dpt. de Reumatología de l’Hospital d’Alacant
  • 11.55 h. ‘Les múltiples cares del Lupus’. Alejandra Begazo, reumatóloga del dpt. de Reumatología de l’Hospital Gral. d’Alacant
  • 12.20 h. ‘*Lupus i Reuma: una nova forma de vida’.  Isabel Mompó Ibáñez, psicòloga.
  • 12.40 h. ‘Fotoprotectores’. Pilar Albares, dermatóloga.
  • 13.00 h. ‘Efectes secundaris de la medicació en la cavitat oral’.  J. Antonio Jordá Bas, Odontòleg
  • 13.20 h. Clausura la jornada Eliseo Pascual, cap del Reumatología de l’Hospital Gral. d’Alacant


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *