foradia camaraalcoi

Reunió amb Fabra: Què li preguntaries al President?

“Què li preguntaries al President?” El diumenge 14 de desembre de 2014 tal i com es va comprometre el dia 1 de novembre, a la Fira de Cocentaina. Concentració a València davant del mateix Palau de la Generalitat

Microsoft Word - 2014-12-14 Cartell concentraci— Valncia-comarcEs compleixen vuit anys, el  diumenge 14 de desembre de 2014, de l’aprovació de la malaurada Llei d’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència , i també acaba el termini que la nostra Plataforma li vam donar al President de la Generalitat Valenciana per escoltar les nostres propostes, tal i com es va comprometre el dia 1 de novembre, a la Fira de Cocentaina.

Per commemorar aquest vuitè aniversari de la llei i també per denunciar l’actuació del President que gaudeix de fer-se visible en festes i events diversos però sembla que li queda poc temps per escoltar els vertaders problemes de la ciutadania ignorant les peticions dels més vulnerables de la nostra comunitat,  les Plataformes de la Comunitat Valenciana hem convocat a les 12 hores una

Concentració a València davant del mateix Palau de la Generalitat (Plaça Manises)  a la qual esteu tots i totes convidats/es. Hem organitzat un autobús per acudir des de la comarca a la concentració pel preu de 2€ i els interessats/des podreu fer la reserva cridant al telèfon 679621397 (Eli).

Els dependents de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, volem continuar reivindicant la falta d’aplicació i eficàcia d’aquesta llei però també us volem fer partícips  per això, hem obert una campanya amb la qual, sota el lema:

Què li preguntaries al President?”

Podeu pensar preguntes que li formularíeu a la màxima autoritat responsable d’aquesta situació i fer-nos-les arribar mitjançant el nostre correu electrònic o el facebook per a poder-li-les formular allí mateix ja que anem a convidar-lo formalment a l’acte.

Tots junts hem de fer un gran esforç per sensibilitzar i visualitzar davant la societat l’existència de les persones dependents i la realitat que viuen en el dia a dia. A més, és important que donem a conèixer les mesures injustes aplicades pel govern aquests últims anys que vulneren els drets dels dependents i les seus famílies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *