foradia subscriutegrat

Les Piscines Municipals reben 15662 banyistes

• Durant el mes de juny han anat 5.123 persones i 10539 ho han fet al juliol • Un any més entrada és gratuïta a totes les piscines per als menors de 5 anys • La venda d'abonaments de temporada es fa les oficines del Centre d'Esports

activitats Piscina

Les piscines municipals d’Alcoi han tingut un total de 15662 usuaris en el que portem de temporada, que va començar el 15 de juny amb l’obertura de la Piscina Municipal José Trenzano. Després ho va fer la del Polisportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, i finalment la de Batoi va obrir el dissabte 25 de juny. L’horari d’obertura és igual per a totes les piscines tots els dies: de 10 a 20 hores.

Durant el mes de juny han anat 5.123 persones i 10539 ho han fet al juliol. Pel que fa als usuaris per piscines d’aquest mes, 4799 persones han anat a la Piscina Municipal José Trenzano, 3561 a la de Caramanxel Juan Agudo Garat i 2179 a la de Batoi.

Per millorar les instal·lacions a la Piscina José Trenzano, han instal·lat una barana en tota la grada, a més en aquesta piscina han fet diferents treballs d’arranjament i reparació en els gots de les 2 piscines. Per la seua banda, la piscina del Polisportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, i han reparat les dutxes i s’han instal·lat més pèrgoles perquè els usuaris disposen de les ombres necessàries.

S’ha d’anar millorant les piscines municipals, el que beneficia finalment a tots els usuaris que aprofiten aquests llocs d’esplai i esport, cal recordar que dins de la programació Viu l’Estiu hi ha activitats tant per als joves, com per a les persones majors, per  fomentar el nombre d’usuaris. Alberto Belda, regidor d’esports, destaca que: “Aquest any mantenim els preus i els abonaments de la temporada passada, per fomentar que la major part de la població puga anar a les piscines municipals”

Un any més entrada és gratuïta a totes les piscines per als menors de 5 anys. A més els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys l’import de l’entrada és de 3 euros.

També es manté el sistema de bons de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, continuant a més amb el sistema d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent models de bons familiars. L’abonament per a trams de 6 a 16 anys, jubilats i discapacitats és de 30 euros; per als majors de 16 anys, tota la temporada per 52,50 euros. I l’abonament per a matrimoni a 78’50 euros; abonament per a matrimoni + 1 fill, 93,50 euros; abonament de matrimoni + 2 fills, amb accés a les piscines tot l’estiu per 108,50 euros. Finalment l’abonament de temporada familiar monoparental o matrimoni aturat amb fills es pot aconseguir per 75 euros.

La venda d’abonaments de temporada es fa les oficines del Centre d’Esports i els de la resta de modalitats a les piscines municipals.

 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *