foradia pressupostparticipatiualcoi

El Dia de l’Arbre se celebra en la zona cremada de Serelles

• El pròxim 13 de març se celebra el Dia de l’Arbre • L’activitat organitzada per a l’ocasió es realitzara en la zona cremada de Serelles • Consisteix en la col·locació de substrat nou per ajudar a regenerar el creixement dels arbres

dia_de_arbre_alcoi_serellesEl Dia de l’Arbre és un recordatori a la importància de protegir les superfícies amb arbres, uns elements de la natura que ens permeten, entre altres coses, transformar el diòxid de carbono en oxigen.

A la ciutat d’Alcoi, rodejada de muntanyes repletes d’arbres, se celebra esta data d’una forma especial. Per això, el pròxim 13 de març s’acudirà a la zona cremada de Serelles per a realitzar una acció de col·locació de substrat nou.

Seguint les recomanacions del Grup Ambiental de la Universitat Miguel Hernández, baix la direcció de Jorge Mataix, la col·locació del nou substrat ajudarà als arbres a regenerar el seu creixement natural. El grup de Mataix ha fet diverses investigacions sobre la qualitat del sòl després d’un incendi forestal.

L’eixida serà entre les 8’30-9h des de l’Avinguda Tirant lo Blanc. A la finalització de l’activitat es repartirà un esmorzar popular.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *