foradia subscriutegrat

Fem realitat eixe somni #SomnisCompartits

Per Rafa Climent

rafa ajuntament

Presentació de Rafa Climent, precandidat a les primàries de Compromís per la circumscripció d’Alacant

Va arribant el maig de 2015 i amb això s’aproxima el canvi polític que necessitem les persones per poder viure dignament en ple segle XXI. Hem de treballar per fer-ho possible. Fer realitat les esperances de la gent. Compartir els somnis. Per això, hem de governar el nostre país des de la màxima humilitat i amb els nostres valors. Valors com l’honestedat, la cooperació i la responsabilitat. Valors com la solidaritat, la generositat i la confiança. Valors que són fonamentals per a guanyar eixa dignitat que alguns governants ens han fet perdre com a col·lectivitat.

Cal transformar totalment la forma de governar el dia a dia del nostre país. És imprescindible aplicar la política del Bé Comú. És imprescindible per a construir una realitat il·lusionant. Per a fer un país més humà, més sostenible, més just socialment i tributàriament, més democràtic. En definitiva, més digne i més decent. Un país on guanyem entre totes i tots la llibertat, i fem realitat eixe somni de guanyar la felicitat de la quotidianitat.

I ho haurem de fer entre totes i tots. Des de l’estricta radicalitat política. Amb contundència en les decisions i en les actituds. Amb valor per a canviar les regles del joc. Amb voluntat clara i decidida de generar la màxima igualtat entre les persones i els menors greuges comparatius. Tot per tal d’equilibrar una balança molt distorsionada pel sistema i pels qui sempre decideixen a favor d’uns pocs davant la majoria.

I sobretot, sent com som. Sent forts en els nostres valors per a aconseguir allò que volem: fer més humà el nostre petit tros de món. Amb proximitat. Quilòmetres i quilòmetres per conéixer la realitat del nostre territori. Ser la veu dels pobles i les ciutats a les Corts Valencianes per fer arribar els problemes de la ciutadania i les seues respectives solucions. Un equip cohesionat amb un treball coordinat. Un treball amb la gent i per a la gent.

Què ens han fet perquè allò senzill i habitual, perquè el nostre dia a dia no siga la Política del Bé Comú? Una pregunta que és vital per a regenerar la democràcia des de l’ètica, l’honradesa, l’eficiència i la transparència. Regenerar-la en clau de progrés. En clau valenciana. Aquestes són les eines indispensables per a construir la POLÍTICA en majúscules que demana la societat. La POLÍTICA necessària per tal d’aconseguir el benestar necessari de les persones que vivim al País Valencià.

I com ho haurem d’aconseguir? Entre totes i tots. Planificant i prioritzant les polítiques que milloren la vida real de les persones. Treballant per vertebrar el nostre territori en tots els àmbits: educació, sanitat, diversificació del teixit productiu, investigació, benestar social, dependència… Fomentant la participació ciutadana per a construir el país que volem.

I per això, vull posar al servei de totes les persones que vivim al País Valencià eixa motxilla plena de vivències compartides amb la gent del meu poble durant quasi setze anys.

Perquè cal que tots i totes siguem actors i actrius del canvi que ens espera. Et convide a pujar al tren d’aquest viatge tan apassionant que comença. Tenim molt per fer. I hem de començar ja per a aconseguir que guanyen les persones. Per fer realitat #SomnisCompartits

Font: Rafa Climent, precandidat a les primàries de Compromís per la circumscripció d'Alacant./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *