foradia subscriutegrat

Fullana: “PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d’ajudes als pobles d’Alacant”

PP i C’s eliminen també la línia de subvencions per a zones verdes dels municipis sobretot en els municipis menors de 10.000

Compromís denuncia que Ciutadans i Partit Popular que per primera vegada en els últims 20 anys els municipis de les comarques d’Alacant no comptaran amb una línia per a adequar les seues zones verdes.

Aquesta ajuda se centra sobretot en els municipis menors de 10.000 habitants i és una de les propostes més sol·licitades pels municipis.

Segons el portaveu de Compromís en la Diputació, Gerard Fullana, PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d’ajudes als municipis d’Alacant. No sols són la diputació que menys ajudes ha aprovat sinó que fins i tot s’estan  eliminant o no executant les aprovades”.

Per a Compromís el primer any de gestió del Partit Popular i Ciutadans en la Diputació d’Alacant deixa un greu infrafinançament dels municipis de la província d’Alacant en relació a les ajudes ja tramitades per la resta de diputacions.

Sense pla de Cooperació per als municipis, sense ajudes per a catàstrofes com la DANA, sense marc d’acords per a infraestructures i serveis amb la Generalitat. I  ara l’eliminació de línies de subvencions estratègiques ja aprovades.

Compromís observa amb sorpresa com no sols s’incompleix amb el pacte d’incrementar l’ajuda sinó que s’elimina, de fet era un dels punts del decàleg pactat per Compromís amb el govern de la Diputació a propòsit dels pressupostos 2020 acordava duplicar aquestes ajudes.

Compromís ha enlletgit al Partit Popular i Ciutadans que no assumisquen responsabilitats de la seua nefasta gestió, i que en comptes d’això es tiren les andròmines al capdavant. La dreta, tant l’ala zaplanista de Mazón com l’ala de descontentaments del PP que han acabat en Ciutadans, demostra que no està preparada per a governar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *