lasarga

Per Nadal, regala llibres valencians!

Entre els 8 llibres seleccionats hi ha 'La Maria no té por', el conte il·lustrat de l'autor alcoià Francesc Gisbert, Premi de la Crítica al millor llibre infantil de l'any, que ja va per la segona edició.

Per Nadal regala llibres valenciansLes llibreries Llorens i Exlibris participen en la campanya de foment de la lectura. Entre els 8 llibres seleccionats hi ha ‘La Maria no té por’, el conte il·lustrat de l’autor alcoià Francesc Gisbert, Premi de la Crítica al millor llibre infantil de l’any, que ja va per la segona edició.

Quatre editorials valencianes unim esforços durant aquestes festes per omplir de vida els llibres valencians. Es tracta d’una experiència de col·laboració inèdita fins el moment al nostre país: les editorials Andana, Onada, Perifèric i Sembra Llibres, engeguem així una campanya conjunta perquè una selecció de les nostres principals novetats arriben més i millor a mans dels lectors.

Hem comptat amb la imprescindible complicitat de mig centenar de llibreries del País Valencià. Els vuit títols recomanats per a regalar durant aquestes festes són per a totes les edats i butxaques. Són llibres que van des d’àlbums infantils a una antologia de poemes passant per un guia de viatges, un llibre de fotografies i una novel·la juvenil, d’autors valencians i també traduccions, i que mostren en conjunt la diversitat de l’oferta editorial del nostre país. En alguns casos es tracta d’obres guardonades per la crítica, que n’avala la seua qualitat.

Les llibreries que col·laboren amb la campanya: Per Nadal regala llibres valencians? són:

ALCOI: Exlibris, Llorens / L’ALCÚDIA: L’Esplai / L’ALFÀS DEL PI: L’Escala / ALGEMESÍ: Samaruc / ALTEA: Lloret / ALZIRA: 35 Formiguetes / BENETÚSSER: Les Paraules / BENIMACLET: La Traca / CASTELLÓ DE LA PLANA: Argot, Babel / CREVILLENT: Mediterrani / ELX: Ali i Truc, Mikado, Librería Santos / GANDIA: Ambra / IBI: Miralles / MISLATA: Shalakabula / MUTXAMEL: Manuel Sala / NOVELDA: La Faràndula / LA NUCIA: Librería Gabriel / OLIVA: La Fona / ONDA: Amics / ONIL: Avenida / ONTINYENT: La Llibreria / PAIPORTA: La Moixeranga / PEDREGUER: Mestral / PORT DE SAGUNT: El Puerto / RAFELBUNYOL: Rei En Jaume / SANT JOAN: Teorema / SANT VICENT DEL RASPEIG: El Petit Lector / TORRENT: Botafocs / VALÈNCIA: 3i4, Babel, Bernat Fenollar, Bibliomania, El Cresol, Espacio Lector Nobel, Gaia, Leo Librería, Primado, Tam Tam, Tirant lo Blanch, Viridiana / XÀTIVA: La Costera


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *