Foradia ajualcoitel

El Partit Popular presenta mesures de Regeneració

Rafa Miró va ser l'encarregat d'explicar les mesures referents de Bon Govern Algunes de les mesures es presenten en el vídeo resumeixen de les jornades “en clave de #Regeneración”. Totes aquestes iniciatives quedaran reflectides al programa electoral del Partit Popular d'Alcoi.

rafa miro ppDurant el diumenge passat 15 de desembre en seu provincial del PP d’Alacant. El President del Partit Popular d’Alcoi, Rafa Miró, va explicar les mesures referents a Bon Govern en l’acte celebrat ahir, a la seu del Partit Popular de la Província d’Alacant.

Durant la jornada es va explicar la forma d’aplicar les iniciatives en matèria de regeneració aprovades en la passada Convenció Provincial celebrada a Benidorm. Cal recordar que en aquesta convenció, el President del Partit Popular d’Alcoi va ser l’encarregat de realitzar la ponència de regeneració democràtica i, per tant de preparar, al costat del seu equip, les mesures que ara es proposen.

El Partit Popular basa la regeneració en tres aspectes fonamentals: La Participació, la Transparència i el Bon Govern. Aspectes pels quins es van impulsar diferents mesures, algunes de les mateixes vénen recollides en el vídeo resumen de les jornades “en clau de #Regeneració” que es va presentar durant la jornada d’ahir a Alacant.

Entre les mesures a aplicar, cal destacar que els candidats del Partit Popular, a les eleccions que vénen, signaran un contracte electoral per comprometre’s amb la ciutadania a fer tot allò que es promet als programes electorals.

En les llistes electorals del Partit Popular no podran haver imputats per corrupció, a més, tots els candidats signaran una declaració jurada on es comprometen a adquirir formació en gestió pública, a deixar l’acta en cas d’abandonar el grup municipal, a abandonar els seus llocs si durant la legislatura són imputats per corrupció i a mantenir a tot moment un comportament exemplar.

Rafa Miró explica la importància d’aquests compromisos, que “encara que són contractes que encara no estan avalats per una llei, suposen un compromís moral i públic davant la societat”.

També, en les llistes electorals del Partit Popular, es fomentarà la regeneració mitjançant la incorporació, com a mínim, d’un menor de 35 anys en cada tram de cinc candidats. En les llistes, tampoc podran haver-hi familiars de primer grau.

En els municipis on el Partit Popular governe, no hauran polítics en les meses de contractació, només tècnics i funcionaris. A més s’habilitaran plataformes digitals i sistemes senzills per realitzar propostes al ple, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana, no només en l’àmbit econòmic. Com no podia ser d’una altra manera, s’habilitarà un portal de transparència perquè els ciutadans coneguen on va destinat els seus diners.

Sobre aquestes mesures, el President local també vol deixar clar que “en política no tots som iguals i aquestes mesures serveixen per dignificar a la classe política. És fonamental garantir a la ciutadania l’accés a tota la informació possible i que se senten partícips del projecte polític del Partit Popular”.

Totes aquestes iniciatives quedaran reflectides al programa electoral del Partit Popular d’Alcoi per a les pròximes eleccions.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *