foradia subscriutegrat

La Xafigà donarà un concert de Nadales solidari

Diumenge 21 a les 18.00 h., al Centre Cultural de la Vila de Muro, el Concert de Nadales, acompanyats dels amics de Poquelin Teatre que ens representaran el conte de Hans Christian Andersen “La cerillera” i on els més menuts aniran participan. La Colla de Dolçainers i Tabaleters interpretarà les típiques Nadales. Durant el concert, Creu Roja recollirà aliments que porte el públic per a les persones necessitades del municipi de Muro.

CONCERT_NADALETES Vos esperem a tots, menuts i grans, per a que ens acompanyeu eixa vesprada i si el sabeu cantar, cantar l’asguilando que alguna cosa caurà. No oblideu que eixe dia també arreplegarem menjar per a la gent necessitada de Muro, així que qualsevol col·laboració serà molt benvinguda.

La Colla de Dolçaines i Tabals La Xafigà realitzarà el pròxim diumenge dia 21 a les sis de la vesprada al Centre Cultural Polivalent de Muro, el seu tradicional concert de Nadal, on interpretaran les nadales més clàssiques.

El concert consistirà en una representació destinada per a tots els públics, però en especial per als més menuts, de l’obra “La Cerillera” per part del grup teatral Poquelin Teatres. La Xafigà anirà interpretant les típiques nadales al ritme que vaja avançant l’adaptació d’aquest conte popular.

D’entre les nadales que interpretarà el grup es troben Pastoret, on vas?, Dime Niño, Nadal Blanc, Joy to the World, Ya Vienen los Reyes, Nit de Pau, A la Run Run o l’asguinaldo de Muro. Nadales com l’asguinaldo de Muro, Nit de Pau i Dime Niño seran cantades no sols pels actors de la companyia sinó que demanaran la participació dels més menuts i també dels que no ho són tant.

Concert solidari

L’obra de “La Cerillera”, inspirada en la història del poeta i escriptor danès Hans Christian Andersen, transcorre durant els dies de nadal i té com a protagonista una xiqueta que ven mistos per tal de poder menjar. No obstant això, l’obra narra com un dia la menuda venedora no ha venut res i per vergonya de no poder aportar diners a la seua casa, es queda al carrer durant la nit freda del invern ignorada per la gent que celebra amb alegria la vinguda de l’any nou. Per tal de calfar-se, anirà encenent els seus mistos, les flames dels quals evocaran tot allò que no té durant els dies de nadal: el menjar en família, els regals, etc. Uns somnis que s’apagaran quan ho faça l’últim misto, a l’igual que ella.

Amb la lliçó moral de la història, el concert es realitzarà en fins solidaris, ja que la Creu Roja durant tot el concert arreplegarà tots els aliments que el públic duga al Centre Cultural Polivent de Muro. Els aliments recollits, aniran destinats als més necessitats.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *