foradia cdturisme

Demanen que la cavalcada torne a passar per l’eixample

Unió Progrés i Democràcia (UPyD) sol·licita a l'Ajuntament d'Alcoi que l'eixample torni a ser part del recorregut de la Cavalcada de Reis Mags tal com es venia fent fins l'any 2011.

pajes

Els pajes estampa típica alcoiana./

Unió Progrés i Democràcia dóna suport a les protestes de veïns i comerciants de l’eixample que porten produint any rere any des que es va retallar el recorregut de la Cavalcada de Reis el 2011.

La formació magenta considera que la amb la gran rellevància que té la Cavalcada, seria molt beneficiós tornar al recorregut que es realitzava fins fa 3 anys, quan el govern municipal va decidir suprimir una part de l’itinerari, ja que això suposaria potenciaria tant turisme com el comerç d’Alcoi.

El grup polític afegeix que tornar a la incloure la Cavalcada en la zona de l’eixample com a zona de la ruta, no suposaria pràcticament esforç en l’organització i pressupost destinat i molt menys si es té en compte tots els beneficis addicionals que reporta per a la ciutat.

Segons Jorge Pérez, coordinador d’UPyD a la zona, “és una pena que el govern local seguisca sense comptar amb l’opinió dels comerciants i veïns d’Alcoi a més que es negue a posar tot l’esforç en potenciar la Cavalcada de gran atractiu turístic tan característic de la nostra ciutat “.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *