lasarga ajualcoipresuparticipa

Comença per a tots els públics Tirisiti

Des del passat 1 de desembre hauran passat pel Teatre Principal al voltant de 12000 escolars de la ciutat i de la resta del País Valencià. ‘El globus solidari de Tirisiti’, es destinarà a l’Associació per a la Integració del Nen.

tirisiti globoPer fi arriba el moment que molta gent ha estat esperant aquest dissabte 20 arrancat les representacions per a tots els públics del Betlem de Tirisiti. Al voltant de 7275 entrades s’han posat a la venda, el 50% del  aforament  estan a la venta a instantiket. El 50% restant estaran a la venda a la taquilla al dia.

Pel que fa a la campanya de representacions per a tots els públics, les sessions mantenen els horaris del passat any així com el preu de 3€ per persona. Des del dissabte 20 de desembre fins al 5 de gener a la taquilla del teatre des de les 17h. cada dia, i els dies de funcions matinals a les 11’15h.

Cal ressenyar la venda d’entrades del Betlem per internet, funciona a un ritme espectacular, de forma que en només dues hores es van vendre més de 4.500 localitats de les més de 7.500 que ixen a la venda a Instanticket, que són la meitat de les entrades de totes les funcions. La resta de localitats es vendran a les taquilles del teatre abans de les representacions.

Des del passat 1 de desembre  hauran passat pel Teatre Principal al voltant de 12000 escolars de la ciutat i de la resta del País Valencià.

Un any més els centres educatius de la ciutat han col·laborat en la campanya de recollida d’aliments de Tirisiti per a l’Economat de Càrites, enguany hem arreplegat  fins ara  més d’una tona de productes. Cal dir també que moltes escoles ja participen en aquesta campanya dins dels mateixos centres i fan arribar els aliments directament a  l’Economat  Càrites.

Durant la campanya de representacions tota aquella persona que vulga continuar col·laborant en la campanya solidària de recollida d’aliments podrà fer-ho, el Teatre Principal seguirà sent punt de recollida.

Torna el Globus Solidari de Tirisiti
A més s’ha presentat  al Teatre Principal una campanya ‘El globus solidari de Tirisiti’, que per tercer any consecutiu posen en marxa el propi Teatre Principal junt als establiments comercials Juanjo Garrido Joyeros i Fernando Cano Ropa Hombre, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

full_amics_bo.cdr

A l’eixida de totes les funcions del Betlem de Tirisiti, que han començat aquest dissabte obertes al públic, es podrà adquirir el globus al preu de cinc euros, i també imants de nevera al preu de dos euros. La recaptació es destinarà a l’Associació per a la Integració del Nen (AIN).

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *