foradia subscriutegrat

La Dependent cessarà la seua gestió al Teatre Principal d’Alcoi

• El grup La Dependent cia. de Teatre cessarà la seua activitat i gestió del Teatre Principal d'Alcoi a partir del mes de març. • Des del Govern, afirmen que “la finalització del contracte municipal per a gestionar el Teatre Principal no suposarà ni la cancel·lació de les activitats ni l’aturada de programació


El grup La Dependent cia. de Teatre cessarà la seua activitat i gestió del Teatre Principal d’Alcoi a partir del mes de març. Un fet sobrevingut, tal com informa Guanyar Alcoi, “degut al canvi de normativa de contractació de les administracions locals”.

Des de Guanyar Alcoi mostrem la seua solidaritat amb La Dependent cia. de Teatre “per aquest fet totalment alié que perjudica greument a la totalitat de la ciutat. Provocant l’acabament -esperem que temporal- de la gestió cultural del Teatre Principal per part d’aquesta companyia i també posant en perill la continuïtat de l’Escola de Teatre Municipal, com el Betlem del Tirisiti o actuacions culturals ja programades”.

Des del Govern, per la seua banda, han fet públiques unes declaracions afirmant que “la finalització del contracte municipal per a gestionar el Teatre Principal no suposarà ni la cancel·lació de les activitats ni l’aturada de programació, ja que es continuarà treballant amb programació municipal i amb la contractació puntual d’una empresa tècnica per a les diferents actuacions fins que s’adjudique el nou contracte”.

Segons informa el regidor de Cultura, Raül Llopis, “l’Escola de Teatre Municipal també seguirà amb el seu curs, i el Betlem de Tirisiti realitzarà les seues funcions, com ha fet als últims anys”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *