foradia subscriutegrat

Festival ‘Mujeres en movimiento’

L’Àgora va acollir el festival ‘Mujeres en movimiento’, un esdeveniment amb tot tipus d’activitats adreçades a les dones, però també als homes que van voler acostar-se al llarg del dia.

mujeres-agoraEl festival ‘Mujeres en movimiento’ és una iniciativa de diverses dones alcoianes per posar en marxa un esdeveniment amb tot tipus d’activitats adreçades a les dones, però també als homes que van voler acostar-se. La jornada es va plantejar baix el títol : “Festival Mujeres en movimiento del humor al amor. La alegría nos conecta con la esencia femenina”.

Des de mercat artesanal, ioga, biodansa, dansa africana, dansa oriental, meditació guiada o diferents tallers van anar desenvolupant-se al llarg d’aquest passat diumenge, a partir de les 10 i fins a les 19 hores, en la primera edició d’aquesta iniciativa.

La regidora d’Igualtat Aroa Mira, la professora de biodansa Julia Gómez, la professora de ioga Adela Pons, la responsable del centre Micucamona Vanesa Seguí i la representant de Caricias y Sabores Eco Yolanda Muñoz van ser les encarregades de presentar el festival en roda de premsa a l’Ajuntament.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *