foradia mediambient

‘Innovació, Digitalització i Noves Oportunitats Rurals’, nova jornada a l’Àgora

Se celebrarà el dia 23 d'octubre, en format presencial, i està organitzada per l'Ajuntament d'Alcoi i FEDAC en col·laboració amb el CEEI i la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i El Comtat

L’Ajuntament d’Alcoi, FEDAC, i amb la col·laboració del CEEI i la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat, han organitzat unes jornades que duen com a títol ‘Innovació, Digitalització i Noves Oportunitats Rurals’, que se celebrarà de forma presencial a l’Àgora el dia 23 d’octubre.

Tot començarà a les 9 del matí amb una recepció de benvinguda, i seguidament es realitzarà la primera sessió, ‘Noves professionals en entorns rurals’ que comptarà amb la participació de Lilian Gironés i Pilar Cerdà, dos emprenedores que presentaran els seus projectes Agroecologia i El Bancal-Espai Respectuós.

Seguidament, Ximo Panella, Generent de GAL Muntanya Alacant, durà a terme la conferència ‘Línies i oportunitats per a la consolidació empresarial’. Panella presentarà les ajudes dirigides a entorns rurals, i Alberto Garcia, Gerent d’Herbes del Molí, presentarà la trajectòria empresarial d’aquesta empresa de referència que està a Benimarfull.

La jornada finalitzarà amb la sessió ‘Com fer créixer el teu negoci estigues on estigues a través de la innovació i la digitalització’, que comptarà amb la intervenció de la consultora Noelia Hernández d’Hernández Sánchez Asesores. Ella donarà les claus per a aplicar accions d’innovació en les empreses tant si estan en zones rurals com urbanes.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *