foradia pressupostparticipatiualcoi

Flashmob solidari de La Salle

Flashmob va ser tot un èxit. Els alumnes de Secundària del col·legi La Salle d’Alcoi van fer una bona actuació i van fer una gran acció solidària per a la gent més necessitada.

mercado2

El passat dilluns 22 de desembre, els alumnes de Secundària del col·legi La Salle d’Alcoi van realitzar un Flashmob solidari al Mercat de Sant Roc. Allí, més de 350 alumnes i al voltant de 25 professors van ballar i van celebrar el Nadal d’una forma molt especial.

Les setmanes prèvies, a més d’assajar l’actuació, els alumnes van aportar diners per tal de poder fer una acció solidària. Cadascun d’ells va entregar un euro –alguns d’ells van voler aportar-ne més– per fer una compra solidària per als més necessitats. L’aportació va arribar als 560€ i per tal de dur-ho a terme, Creu Roja, entitat col·laboradora d’aquest Flashmob solidari, va dir quins eren els aliments que necessitaven.

MercatEl dia de l’actuació, al voltant de les 12h, els alumnes van eixir del col·legi ordenadament i per cursos. Durant el trajecte d’anada al mercat de Sant Roc, els alumnes van donar un adhesiu i van felicitar el Nadal als alcoians. Ja al mercat, tots es van col·locar i van realitzar l’actuació. Una vegada acabada, els alumnes van anar a les diferents parades a comprar els aliments no peribles i els van dipositar en el lloc que Creu Roja havia habilitat al mercat. Va ser tot un èxit. Els alumnes van fer una bona actuació i van fer una gran acció solidària per a la gent més necessitada. Sens dubte, un dia inoblidable per als lasalians, per als usuaris del mercat i per als alcoians.

El col·legi La Salle vol desitjar Bon Nadal i agraeix la col·laboració del mercat de Sant Roc i de Creu Roja, així com de tots els alumnes i els professors.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *