foradia subscriutegrat

Augmenten les ajudes als esportistes alcoians no professionals

• A aquestes ajudes poden acollir-se els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d'àmbit superior al provincial, és a dir, autonòmic, nacional o internacional. • Aquests esportistes duen el nom d'Alcoi per tota la Comunitat i l'Estat, amb les dificultats que suposa compaginar l'esport amb els estudis o el treball

El Butlletí Oficial de la província d’Alacant ha publicat les bases de la convocatòria anual d’ajudes a esportistes no professionals, una convocatòria que enguany compta amb una partida de 10.000 euros, 2.000 més que els anys anteriors. El termini per presentar sol·licituds estarà obert fins al pròxim 6 de novembre (10 dies naturals des de la publicació al BOP).

A aquestes ajudes poden acollir-se els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d’àmbit superior al provincial, és a dir, autonòmic, nacional o internacional.

Es tracta d’ajudes que van dirigides a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per mantenir un nivell competitiu.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que “aquests esportistes duen el nom d’Alcoi per tota la Comunitat i l’Estat, amb les dificultats que suposa compaginar l’esport amb els estudis o el treball, considerem que tenen un gran mèrit, per això hem considerat aquest any augmentar la quantitat total de les ajudes”.

Els beneficiaris podran rebre un mínim de 500 euros i un màxim de 2.000. Un màxim de 14 esportistes es beneficiaran de les ajudes, segons la classificació d’acord amb la puntuació obtinguda pels aspirants que hagen superat el mínim exigit i fins a esgotar el crèdit destinat.

 

 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *