foradia subscriutegrat

El Betlem de les Carmelites menció especial a la originalidad

En la fallada del jurat del Concurs de Pessebres 2014 de CONCAPA el pessebre del Col·legi Carmelites ha estat guardonat amb mención especial a la originalidad.

belen1

Amb l’arribada del Nadal, els alumnes del col·legi Carmelites La Presentació han realitzat el Betlem tradicional que any rere any es munta en l’entrada d’aquest centre escolar. Per a aquesta ocasió s’ha volgut donar gran protagonisme a la naturalesa doncs tot el que podem veure en el pessebre està elaborat amb elements naturals.

Els alumnes de primer de primària han decorat el cel amb estels fets de palillets de fusta, els alumnes de segon han decorat el pessebre amb arbres fets amb taps de suro i paper, els nens i nenes de tercer han elaborat els animals amb molta il·lusió, utilitzant nous, ametlles, pinyes, etc.

Els alumnes de quart han creat figures del pessebre, pastors, llenyataires, forneres, els personatges del Tirisiti, utilitzant com a base una pinya del cos i una castanya de cap i decorant-la amb paper, teles i plastilina.

Cinqué ha construït les cases, església i el castell amb cartó, paper, palillets de fusta…
I, finalment, sisé ha realitzat les figures principals del pessebre. S’ha utilitzat, una pinya de base i una castanya per al cap, decorant-ho tot amb teles, cartolines, paper de colors, etc.

belen2

En definitiva, el Betlem del col·legi Carmelites La Presentació ha estat el resultat d’un gran treball en equip que a més aquest any ha estat guardonat amb amb mención especial a la originalidad. (Federació de APAS de la província d’Alacant).


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *