foradia subscriutegrat

La Fira d’atraccions reservarà una jornada sense música ni llums per a xiquets amb dificultats

Els dies 28 i 29 d’octubre, i 4 de novembre, les atraccions tindran preus populars d’1,50 euros

El pròxim dilluns 28 d’octubre les atraccions de la Fira de Tots Sants de Cocentaina apagaran la música i les llums perquè els xiquets i xiquetes amb dificultats de processament sensorial també puguen gaudir. Els dies 28 i 29 d’octubre, i 4 de novembre, les atraccions tindran preus populars d’1,50 euros, però s’ha considerat positiu que, almenys un dia, les persones amb dificultats, puguen passar-ho bé sense tindre al seu voltant factors que els creen situacions d’estrès. Al mateix temps, aquesta iniciativa ajudarà a que la resta de xiquets entenguen que el soroll i la llum poden suposar situacions difícils de gestionar per a alguns companys i companyes.

Actualment, la Fira està treballant en dos criteris fonamentals com són la sostenibilitat i la inclusió, ja que ja ha aconseguit la repercussió mediàtica que buscava. En aquest sentit, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha explicat que “l’Ajuntament entén que estem davant un gran esdeveniment pensat per a tot tipus de persones, i per això, intentem proveir a la Fira de tots els elements necessaris per fer-la inclusiva”.

A més, durant els dies de la Fira (1, 2 i 3 de novembre), les persones amb dificultats de processament sensorial (soroll i llum) podran adquirir auriculars en els punts d’informació i evitar així possibles molèsties per forts sorolls.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *