foradia cdturisme

Jordi Vila disenya el cartell de la 25a Mostra de Teatre

25a Mostra de Teatre d’Alcoi tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2015. Tindrà un format especial en commemoració de les seues 25 edicions. A més Santamaria ha anunciat que el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi d’enguany ha quedat desert.

mostra teatre 2015

Jordi Vila autor del Cartell de la 25a Mostra de Teatre Alcoi./ lesmuntanyes.com

S’ha presentat hui en la sala de premsa de l’Ajuntament el cartell de la 25a Mostra de Teatre d’Alcoi amb l’artista Jordi Vila encarregat de il.lustrar el cartell, el regidor de Cultura Paco Agulló, el director de la Mostra de Teatre d’Alcoi Miquel Santamaria.

La 25a Mostra de Teatre d’Alcoi  tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2015.

Miquel Santamaria director de la Mostra ha explicat que la Mostra “tindrà un format especial en commemoració de les seues 25 edicions,”  a més està previst que s’estenga “alguns dies més” amb la intenció d’oferir al públic alcoià la possibilitat d’assistir a alguns espectacles programats, a banda, del programa estrictament professional de la fira d’arts escèniques alcoiana.

A fi de començar a preparar un programa farcit de propostes interessants tant per al públic com per als programadors que es donen cita a la ciutat per seguir l’esdeveniment, el cartell de Jordi Vila ja havia estat presentat en algunes reunions de la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques junt amb les dates de celebració de la pràxima edició de la Mostra.

A més, Santamaria ha anunciat que el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi d’enguany ha quedat desert, després de la reunió recentment celebrada pels membres del jurat d’aquest guardó. Cal recordar que el premi ha canviat el seu format en les dues darreres edicions, passant de premiar un text teatral a adreçar-se a projectes escènics. En la present edició es van presentar dos projectes, però segons el jurat cap d’ells reunia les condicions de qualitat necessàries per obtindre el premi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *