foradia subscriutegrat

Feliç Any Nou 2015 els desitja lesmuntanyes.com

Feliç Any Nou i Salut! Alcoi comença l'any nou de festa. El propòsit pel 2015 és bàsicament salut.

2015La festa de la nit de Cap d’Any ompli Alcoi d’abraçades, felicitacions i estima per tots, el nou any 2015 està per gaudir de la il·lusió i l’esperança de què Alcoi siga cada dia un poc millor. Desitgem a tots feliç Any Nou i seguim la festa, salut!

Recordem que cada vegada que desitgem un feliç Any Nou, estem continuant una tradició ja immemorial, remuntada als orígens de la nostra llengua i distribuïda entre molts pobles diversos, tots atents al ritme de les estacions segons el moviment del Sol.

Creuem l’antiga porta, en termes romans, o entrem al cicle de la nova collita, en termes germans, però sempre sentim el pes de l’esdevenir: un final que es converteix en inici; un inici que emergeix, com el fènix, d’un final. Fem abraçades, enviem i rebem felicitacions, dissenyem propòsits nous i ens omplim d’esperança i il.lusións.

feliç any nouQue aquest nou cicle li porte a vosté, que avui llegeix lesmuntanyes.com, moltes paraules, versos, murmuris i cants plens de saviesa, bondat, llum, harmonia, bellesa i puresa a través de la màgia de l’enunciació. Feliç Any Nou i Salut!


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *