foradia ivace

Podem Alcoi ja té secretari i consell ciutadà

Alfredo Albero Vilaplana ha obtingut 265 votants, el 55.09%; i Rafael Gisbert Sanjuán, 216 votants, el 44.91%; Vots en blanc 43 un 8.21%.

tots som podemLa candidatura Tots Som Podem ha sigut l’elegida pels ciutadans d’Alcoi per a formar part de la direcció política del projecte Podem Alcoi, amb una participació de 524 votants la candidatura per secretari general encapsalada per Alfredo Albero Vilaplana ha obtingut 265 votants, el 55.09%; i Rafael Gisbert Sanjuán, 216 votants, el 44.91%; Vots en blanc 43 un 8.21%

Així, el secretari general Podem Alcoi serà a partir d’ara Alfredo Albero, i els membres del consell ciutadà són: Ivan Flores Casasempere, Sonia Calderón España, Mauro Llinares, Rodrigo Paños Jiménez, Javier Segura Baldó, Sonia López Jover, Juana Monllor Blasco, Pilar Esteve Nicolás, Mauro Urios Ferrando i Mªangeles Roma Pinillos.

Segons el document organitzatiu de Podem, entre les funcions dels secretaris i dels consells ciutadans de cada municipi la més destacada és la d’executar les decisions que es prenguen per part dels Cercles Podem i les seues assemblees.

La mateixa candidatura Tots Som Podem expressa en respecte a la seua elecció, “açò no significa res més que seguir treballant amb la mateixa implicació que fins al moment, sempre al servei de l’assemblea, amb la mateixa il·lusió i ganes d’aconseguir canviar aquest sistema tan injust”.

A la mateixa vegada, Podem Alcoi comunica a traves del facebook, “a partir d’ara, seguirem treballant com una pinya, tots junts, amb il·lusió, amb entusiasme, conscients que l’any recentment estrenat ens enfrontarà a nous i grans reptes. Conscients també que entre tots, PODEM”.


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *