foradia subscriutegrat

Donació a l’associació Ashproal

El Grup de Danses Carrascal va fer l’entrega d’una donació de 1.500 euros a l’associació Ashproal, junt la col·laboració dels participants del ‘poble’.

ashproalRepresentants del Grup de Danses Carrascal, encarregats d’organitzar la participació del ‘poble’ a la desfilada del Ban Reial, va lliurar el passat dilluns, 4 de desembre, a l’associació Ashproal la quantitat de 1.500 euros. La donació procedeix en la seva majoria, concretament 1.390 euros, dels participants al ‘poble’, mentre que la resta ha estat aportat pel propi Grup de Danses.

L’associació Ashproal és un grup de persones d’Alcoi unides amb un objectiu comú: la satisfacció personal. Per aquesta raó es configura com un col·lectiu sense anime de lucre amb una filosofia altruista que presta la seva ajuda desinteressada per a qualsevol acció.

Cal recordar que ja fa anys es va estipular que els participants a la desfilada abonaren 10 euros, que serien destinats a una entitat social. Aquest dilluns va tindre lloc l’assaig i es va recaptar la quantitat, que ara s’ha lliurat a Ashproal, en presència de l’alcalde Toni Francés i la regidora de Benestar Social Aroa Mira.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *