foradia barnasants

L’esport durant Nadal manté la participació d’altres anys

• El Nadal Esportiu, enguany, a banda de les habituals activitats multiesportives al Complex Esportiu Eduardo Latorre • En l’activitat que s’incrementà la participació fou en la Sant Silvestre, celebrada l’Últim dia de l’any, amb 700 inscrits


La participació del Nadal Esportiu manté una xifra semblant a la d’altres anys”, comunica el regidor d’Esports, Alberto Belda, “encara que es troba més repartida a causa de la variada programació d’enguany”.

El Nadal Esportiu, enguany, a banda de les habituals activitats multiesportives al Complex Esportiu Eduardo Latorre, ha comptat amb un torneig de futbol sala, mini bàsquet i un campus de Futbol.

En l’activitat que s’incrementà la participació fou en la Sant Silvestre, celebrada l’Últim dia de l’any, amb 700 inscrits. El primer classificat en modalitat masculina fou Vicente Cardona, mentre que en categoria femenina fou Alejandra Gisbert. Belda destaca, no obstant això, el caràcter lúdic de la cursa, on la classificació era el menys important.

La resta de la variada programació es va iniciar el 27 de desembre amb una jornada dedicada al bàsquet prebenjamí, que va tindre lloc al pavelló A del Col·legi Sant Vicent de Paúl. Més de 60 xiquets van participar en aquesta activitat.

El trofeu de Seleccions de Futbol Sala es va organitzar aquest mateix dia, sent coordinat pel Serelles FS Unión Alcoyana, van participar equips com el Xaloc Alacant, així com altres conjunts d’Olleria, Castalla i Alcoi.

Les jornades de multiesport tingueren lloc els dies 28 i 29 al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, en les quals més de 120 xiquets pogueren participar. Els joves inscrits participaren mitjançant grups adequats a les seues edats, en esports com pàdel, bàdminton o gimnàstica. Cada activitat va comptar amb la presència de monitors i amb la col·laboració dels clubs de la ciutat.

Durant aquests dos últims dies també es va realitzar, al mateix poliesportiu, el Campus Solidari de Futbol d’hivern, coordinat per l’equip que dirigeix David Porras. Cadascun dels vora 200 participants va portar un aliment no perible per tal de ser entregat a la Creu Roja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *