foradia ivace

‘Tinta de verano’. Nova edició de El Gratis

L'edició segona quinzena de Juliol d'El Gratis t'espera en llibreries.

el gratis 489aEntre tintes i colors i tecles picades, mentre preparem l’edició que eixirà l’1 d’agost, El Gratis ja s’ha posat les piles i arriba “fresquet, fresquet”. Hui ha esclatat al carrer, dia 16 de juny. Ha estat quasi un fet revolucionari, ho això hem intentat. S’ha fet esperar perquè la “manteca” informativa així ho demanava. Mentre aneu a comprar-lo, un avanç.

Arribem farcits de nova actualitat. I jo que deia que en Alcoi no feien res de res a l’estiu…Doncs estava equivocada. El nostre sumari està per a xuclar-se els dits: la pluviometria al cercle industrial, que ens obri les portes (sabíeu que Alcoi és un referent en la climatologia a nivell de la Comunitat Valenciana des de 1930?); les voltetes de Cocentaina, la preparació festera al municipi comtal; l’agenda més completa de les festes d’estiu als pobles propers a les “nostres muntanyes”; l’inesgotable estiu cultural de Planes; i una altra novetat, la influència de la corrent denominada Escola Viva, directament des de Barcelona –i més enllà…- a Alcoi.

Els fixes que no defrauden també continuen. Un clàssic. El Gratis no perd mai l’ànim i proposa un nou fascicle de “+ moral”, amb tota l’actualitat del nostre equip. El plat fort el porta l’entrevista del president del C.D. Alcoyano, qui afronta el seu sisè any de mandat amb quatre fites clares…que haureu de descubrir comprant el diari, exactament. Els nostres col·laboradors de sempre –Arcaris, Kraska i Melquiades- fan una mirada crítica a la secció “Mirades d’avui”. A banda, els amics Ricard Banyó (Calendari Fester), Bartolomé Sanz (Publicidad Institucional) i Marta Rosella Gisbert, jo mateixa (La moda del paper i els mitjons), s’esplaiem en unes quantes línies desitjant amenitzar i informar.

Maltrat la nostra veterania, avalada pels 27 anys que portem ixint i entrant, entrant i eixint al carrer i a casa vostra, a la feina, seguim les tendències més actuals. Ara mateix, amb l’apartat de twit-news o titulars destacats, remarquem la influència de la nova força política de Podemos, a nivel polític, la magnífica subvenció que la Mostra de Teatre rebrà per part del Ministeri de Cultura –voleu saber quant?- i la llegendària legionel·la i els seus affairs, entre altres.

Com sempre, cada quinze dies podem trobar El Gratis –aquest, el número 584- de manera gratuïta en els comerços habituals, així com als quioscos i llibreries per solament un euro –per aquells que ens fan la gràcia de si El Gratis és “gratis”!-. Per a llegir-se a la “terrasseta”, a les piscines, a la vora del mar…Fins i tot, pels més agossarats, durant una via verda.

 

Font: Marta Rosella Gisbert


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *