foradia subscriutegrat

Enrile PAS Alcoi disputarà la Copa del Rei

La Copa del Rei es jugarà en Blanes els dies 26, 27, 28 de Febrer i l'1 de Març. Acompanyaran a l’Enrile PAS Alcoi en Blanes seran FC Barcelona, HC Liceo, CP Vic, Reus Deportiu, CP Voltregà, Moritz CE Vendrell, Patín Cerceda.

enrile alcodiam

L’hoquei patins alcoià està d’enhorabona, no tan sols perquè el seu conjunt de tota la vida, l’Alcodiam, Enrile PAS Alcoi jugue en la OK Liga, sinó perquè a més a més, hi han aconseguit clasificar se dins dels 8 primers a la fi de la primera volta, el que li dóna el passe directe a la disputa de la Copa del Rei, que es jugarà en Blanes els dies 26, 27, 28 de Febrer i l’1 de Març.

Sense cap dubte un gran èxit del conjunt que presideix Andrés Hernández i que entrena l’argentí, Diego Mir; un tàndem que ja fa molts anys que van de la mà ateserant èxits que fan que fins a tota Espanya miren estranyats eixe conjunt d’hoquei alcoià, donat que pràcticament tot aquest esport està enclavat tan sols en Catalunya.

alcodiamEls conjunts que acompanyaran a l’Enrile PAS Alcoi en Blanes seran FC Barcelona, HC Liceo, CP Vic, Reus Deportiu, CP Voltregà, Moritz CE Vendrell, Patín Cerceda i el conjunt alcoià.

L’empat a 3 gols davant el Calafell, el dissabte passat en Alcoi, li va donar al conjunt que capitaneja César Candanedo la classificació matemàtica per a aquest esdeveniment, no sense dificultat, donat quels catalans es van avançar 0-2 dificultant prou l’objectiu que s’hi havia el club que no era altre que acabar la primera volta entre els 8 primers.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *