Foradia ajualcoitel

Podemos Ontinyent finalitza les seues eleccions constituents

Silvia Arques es confirma a la secretaria general de Podemos Ontinyent, amb el suport dels membres del Consell Municipal.

podemos ontinyent

El passat dia 31, finalitzaren les eleccions al procés constituent municipal, donant com ha resultat el dia 2 de gener de 2015 els membres que representen a Podemos a la ciutat d’Ontinyent.

Durant el procés s’han registrat seixanta-nou vots, el resultat dels quals han designat com ha secretaria general a Silvia Arques, amb trenta-vuit vots a favor i el seu document polític-organitzatiu anomenat “Prou-clar”, Javi Calabuig, l’altre candidat, va obtenir vint-i-set vots a favor.

Així mateix, han eixit designat els membres del Consell ciutadà, encarregats d’establir la línia política de la formació a nivell local. Al Consell Ciutadà es van presentar 13 persones, de les quals s’han elegit democràticament sis membres: Xelo Agustín, Raúl Belda, Vicente Calabuig, Concepción Penadés, Joan Pere Santonja i Fernando Pérez.

En les següents dates, l’Assemblea de Podemos, haurà de fer front a les qüestions més importants que afecten a aquesta formació; establir prioritats d’actuació en la línia general dels principis ètics de Podemos, i constituir grups de treball impulsats per la ciutadania. És per això que l’assemblea de Podemos d’Ontinyent, convida a la participació popular, i recorda que el pròxim dijous dia 8 de gener a les 20’00h i el dissabte dia 10 de gener a les 11’00h es celebrarà una assemblea ordinària per a poder coordinar els ciutadans interessats. També poden posar-se en contacte al e-mail: podemontinyent@gmail.com

Agraïm la participació de la ciutadania, especialment als votants que han donat suport a este procés. Aquesta Secretaria General, recorda que els membres elegits, són tan sols, els transmissors de la voluntat del poble, la ferramenta per a assentar les bases d’un canvi cap a una política oberta, participativa i popular.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *